Behandelwijze

Voor deze behandelingen kunt u bij ons terecht

Behandelingen

Hier vindt u een greep uit de onderzoeken en behandelingen die wij bieden. Wij bieden echte interesse voor uw dier en regelmatige bijscholing. Twee cruciale factoren die ons in staat stellen uw dier zo goed mogelijk te diagnostiseren en te helpen. Onze dierenartsen zijn op de hoogte van de meest moderne behandeltechnieken.

Afvalbegeleiding

Onze paraveterinair assistente kan voor uw hond of kat een afvalprogramma samenstellen. Tijdens het afvalprogramma voor uw hond of kat, wordt uw dier maandelijks door een paraveterinair gewogen en zal de lichaamsconditie worden beoordeeld. Zo kunnen er verbeteringen voorgesteld worden om de algemene gezondheid van uw dier te bevorderen.

Eerste kennismaking

Als u nieuw in onze praktijk komt, of er komt een dier bij, dan is het belangrijk om de documenten zoals het paspoort of vaccinatieboekje mee te nemen. Het dier kan door de assistente worden gewogen en worden ingeschreven. Indien er een onderzoek of behandeling door de dierenarts wordt ingezet of het dier wordt gevaccineerd, dan worden er consultkosten gerekend. U kunt ook zelf uw dier al voorafgaand aan uw bezoek inschrijven via de website.

Puppyconsultatie

U kunt met uw puppy één keer per maand langskomen voor een kosteloos check-up door onze paraveterinair.

Seniorencontroles

Als uw hond en kat tot de ‘ouderen’ gaat behoren dan kunnen er ongemerkt ongemakken in gaan sluipen. U kunt een afspraak maken voor een seniorencontrole: wij doen lichamelijk onderzoek, urineonderzoek en bloedonderzoek en letten extra op problemen die bij het oudere dier op kunnen treden.

Uitgebreid onderzoek en behandeling

Uw dier kan bij DACRU dankzij de vele mogelijkheden op het gebied van onderzoek en behandeling terecht voor een uitgebreid onderzoek. DACRU beschikt over de benodigde apparatuur, zodat uw dier ook in noodgevallen veilig is. Zo is elke dierenarts die bij ons werkt bezig met een stukje verdieping in een bepaald vakgebied. Marieke Eimers bekwaamt zich ondertussen in laparoscopische sterilisaties en Renee Burger houdt zich op de hoogte van ontwikkelingen in de diergeneeskunde door het bijwonen van internationale congressen en is algemeen manager van de praktijk.